Diensten

Diensten

Modellen

Ontdek de perfectie in geluid met onze premium selectie van luidsprekersets, ontworpen om de ultieme luisterervaring te bieden. Elke set combineert ongeëvenaarde geluidskwaliteit met uitzonderlijk design, waardoor u het beste uit uw muziekcollectie haalt.

Diensten

Accessoires

Ontdek de essentie van geluid met onze zorgvuldig geselecteerde collectie accessoires, ontworpen om de luisterervaring te verrijken. Ons aanbod omvat alles van hoogwaardige speakerkabels tot geavanceerde beschermingsapparatuur, zorgvuldig samengesteld voor de echte audiofiel.

Diensten

Streaming audio

Beleef de revolutie in thuisaudio met onze uitgebreide collectie streaming audio-apparatuur, speciaal geselecteerd voor de muziekliefhebber van nu. Van geavanceerde D/A-converters tot veelzijdige muziekstreamers, ons aanbod brengt de wereld van high-end audio naar uw woonkamer.

Diensten

Reparatie

Het vertrouwde geluid van uw eigen luidsprekers weer als nieuw. Zelfs een Hepta luidspreker kan na een jaar of twintig -of langer- de geest geven door ouderdom…

Diensten

Maatwerk AV meubelen

Op maat gemaakte AV meubelen, met alle speakers en apparatuur ingebouwd. Geen draden zichtbaar, bediening via tablet/telefoon/pc. In samenwerking met Banzbord bieden wij een hoogwaardig zwevend TV meubel aan waarin het beste van twee werelden wordt gecombineerd. Een designmeubel dat zich al sinds 1965 heeft bewezen en het sublieme Hepta geluidssysteem.