Reparatie

Uw oude Hepta gerestaureerd of voorzien van een upgrade?

Het vertrouwde geluid van uw eigen luidsprekers weer als nieuw. Zelfs een Hepta luidspreker kan na een jaar of twintig -of langer- de geest geven door ouderdom. Onze luidsprekers overleven vaak de gelijktijdig aangeschafte apparatuur, maar soms als de versterker de geest geeft dan kan het gebeuren dat deze de luidspreker “meeneemt” In vroeger jaren paste iedere luidspreker fabrikant speakers toe met een rolrand van schuim Deze randen blijken na 15 tot 20 jaar te verdrogen. U kunt dan overwegen een nieuwe Hepta aan te schaffen, maar het kan veel goedkoper zijn om uw oude Hepta bij ons geheel te laten nakijken en eventueel repareren. Wij geven niet voor niets een levenslange service.

Op afspraak kunt u in ons atelier in Westzaan uw Hepta luidspreker laten doormeten. Wij geven dan een vrijblijvend advies over eventuele reparatie of restauratie. Hepta kan vrijwel elke bestaande dynamische luidspreker, repareren en/of restaureren. Niet alleen modellen van Hepta, maar ook luidsprekers van alle vroegere Nederlandse en buitenlandse fabrikaten en merken. Vaak hebben wij nog reserveonderdelen op voorraad van (zeer) oude en jongere Hepta’s. Als dat niet het geval is, kunnen wij een vervangende unit monteren, of de oude unit repareren. Indien de kast en het filter moeten worden aangepast, kunnen we dit ook voor u verzorgen. Van sommige modellen is een “upgrade” beschikbaar. Het toepassen van nieuw verworven inzichten en nieuwe materialen zodat uw trouwe Hepta de komende 15 of 20 jaar weer geheel tot tevredenheid blijft spelen.

 

Wat kunnen wij zoal voor u doen ?

  • Nieuwe of vervangende luidsprekers monteren en afregelen.
  • Nieuw doek op uw doekfronten zetten.
  • Nieuwe binnenbekabeling aanbrengen.
  • Nieuwe Audio condensatoren monteren ter vervanging ouderwetse
  • foliecondensatoren.
  • Nieuwe entree’s op hedendaags audio niveau.
  • Spuitwerk en herstel van uw luidspreker kasten.

 

Wat kost het?

Aangezien het vrijwel onmogelijk is een prijslijst van iedere mogelijke restauratie te publiceren omdat elke Hepta eigenaar uniek is, en unieke wensen heeft, is het verstandig contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hepta Design Audio

Zeilenmakersstraat 1B, 1551 AA Westzaan

Overdag: T 06 233 871 55

Reparatie

Hepta Facet

De Hepta Facet geheel in nieuwstaat gebracht.

Reparatie

Menhir Gold Series

Menhir Gold Series

Contact opnemen

Hepta werkt op op afspraak, maandag en donderdag gesloten, gratis parkeren.

n.b. Ons atelier is op de 1e etage en helaas alleen via een normale trap bereikbaar.

Uw navigatie zegt dat Hepta niet per auto bereikbaar is, dit klopt niet. Voor de deur parkeren is mogelijk.