€ 1.598,- Per set

Hepta One-A

  • Principe: basreflex
  • Componenten: 28 mm silk soft-dome
  • Nom. impedantie: 8 ohm
  • Frequentiebereik: 38 Hz. tot 40 kHz.
  • Belastbaarheid: 70 watt continue/8 ohm
  • Afmetingen: 86x18x24 cm. hxbxd

De One-A is een vloerstaande zuil, geschikt voor zowel twee, als meerkanaals weergave.
De kast is van 22 mm dik MDF (medium density fibre board) en is 86 cm. hoog, 18 breed en 24 diep. De basisuitvoering is een “rijke” zwart of witte satijnen lak, de One-A kost dan € 799,- per stuk. Tegen meerprijs kunt u kiezen uit: edel-Amerikaans noten fineer, geselecteerd Europees eikenfineer of één van duizend Sikkens interieur kleuren en 205 RAL kleuren. Bijvoorbeeld wit of zilver.

Er zitten 3 luidsprekerunits in de One-A.
Voor het mid/hoog een 28 mm gecoate zijden dometweeter met een aluminium chassis. Deze unit heeft door zijn royaal bemeten diameter een frequentiebereik dat start bij 1600 Hz, vrijwel lineair is tot 25kHz, en daarboven voldoende overheeft om voor perfecte SACD weergave garant te staan. Het rendement van 90dB/1W/1m bij 8ohm (opgave fabrikant) voorziet in toepasbaarheid bij zeer veel versterkers. De royale spreekspoel is van zeskantige aluminium draad.
O.a. ferro fluid zorgt voor een hoge belastbaarheid. (Volgens DIN zelfs 200 watt nominaal.)
Bovenstaande technische specificaties zorgen voor een lineaire response en optimaal afstraalgedrag van het muzieksignaal. Ongewenste transiënten worden geminimaliseerd en zijn niet meer waarneembaar.
De laagweergave wordt imponerend door twee mid/woofers. Beide eenheden hebben een, met de stijve aluminium conus, geïntegreerde faseplug, hierdoor worden bij het weergeven van muziek minder looptijdverschillen geïntroduceerd waardoor ook hier een natuurgetrouwere weergave wordt bereikt. Beide units zijn magnetisch afgeschermd. Aan de voorzijde is tevens de basreflexpoort aangebracht. De poort valt achter het doekfront en is dus niet hinderlijk in zicht. Het doekfront is een computergefreesd frame van MDF met daaroverheen een polariserend, akoestisch doorlatend doek gespannen. Leverbaar in zwart of lichtgrijs.
Het wisselfilter is “hardwired”opgebouwd. Geen flinterdun printplaatje maar audiobekabeling rechtstreeks aangebracht op de componenten. Een duurdere, maar beter klinkende methode.
Het wisselfilter bestaat uit luchtspoelen, Mundorf RXF audiocondensatoren en een enkele metaaloxide weerstand. Geringe inductie en de muzikale kwaliteiten maken de Mundorf RXF condensator tot de best geschikte kandidaat voor de nieuwe HeptaOne-A.
In de nieuwe Mundorf RXF {radial Xtra flat} condensatoren wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig gemetalliseerd polypropyleenfolie dat door middel van een optimale wikkeltechniek een zeer korte signaalweg met weinig verlies mogelijk maakt. Door de speciale behuizing, die overigens voor een condensator van dit niveau zeer compact (48 x 48 x 25 mm) gehouden is, is de RXF condensator minder gevoelig voor microfonie en het trillen van de wikkeling.
Dit met als doel een zo laag mogelijke vervorming en continuïteit van het signaal.
Verder beschikt deze echte Mcap over grote interne contactvlakken en een extreem lage inwendige weerstand.

merk: Hepta
type: One-A
principe: basreflex
geschikt voor: High Resolution Audio
componenten: 28 mm silk soft-dome
tweeter,
2 x 13 cm woofer
magnetisch afgeschermd
nom. impedantie: 8 ohm
frequentiebereik: 38 Hz. tot 40 kHz.
geschikt voor
versterkers van: 15-150 watt
belastbaarheid: 70 watt continue/8 ohm
afmetingen: 86x18x24 cm. hxbhd
prijs: vanaf € 799,- per stuk

Contact opnemen

Hepta werkt op op afspraak, maandag en donderdag gesloten, gratis parkeren.

n.b. Ons atelier is op de 1e etage en helaas alleen via een normale trap bereikbaar.

Uw navigatie zegt dat Hepta niet per auto bereikbaar is, dit klopt niet. Voor de deur parkeren is mogelijk.